BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kahraman Tazeoğlu'ndan yeni kitap: Allah'a emanet ol!

Sürprizli finaliyle okuru akla hayale gelmeyecek bir duygu karmaşasına sürükleyen “Allah’a Emanet Ol” etkisi uzun süre geçmeyecek sarsıcı bir roman.

Abone ol

Bukre, Kıyısızlar, Yaralı, Vazgeçtim, Aşkla Kal kitaplarıyla milyonlarca okurun kalbine dokunan aşk romanlarının vazgeçilmez yazarı Kahraman Tazeoğlu’nun “Allah’a Emanet Ol” adlı yeni kitabı piyasaya çıktı.

Destek Yayınları tarafından yayımlanan “Allah’a Emanet Ol”  korkunç bir tesadüfle sınanan yaralı bir aşkın hikayesini anlatıyor.  Birlikte büyüyen Furkan ve Zeynep, zaman içinde birbirlerine duydukları büyük aşkın peşinden sürüklenirler ve cesaretlerini topladıklarında kalplerindeki sırrı cesaretle itiraf ederler. Ancak ortaya çıkmak için uzun yıllardır pusuda bekleyen karanlık bir hakikat, iki sevgilinin hayatını altüst eder. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olması mümkün değildir.

Duygulu anlatımı ve heyecan dolu kurgusuyla her sayfada soluk kesen, sürprizli finaliyle okuru akla hayale gelmeyecek bir duygu karmaşasına sürükleyen  “Allah’a Emanet Ol” etkisi uzun süre geçmeyecek sarsıcı bir roman.

Arka Kapak'tan:

Allah’a emanet edilmek, Yaradan’ın rahmet yağmuruna şemsiyesiz bırakılmak, onun vereceği derde de, kedere de, ihlasa da, sınava da, huzura da layık olunabilecek sıfatta olmak demekti. Biri sende bu sıfatı görebilmişse, sen o sıfatta görülmüş olmanın hakkını vereceksin, tefekkür edeceksin, Rabb’ine teslim olacaksın. Biri seni Allah’a emanet etmişse seni görmeden ölmez. Biri seni Allah’a emanet etmişse kimse seni çalamaz. Bir insanın emanet edileceği en güvenli yer arşıâlâdır. Biri Allah’a emanet edildiğinde eksiksiz ve bozulmadan, bırakıldığı gibi geri alınır. Zeynep, giderken onu inandığı güce emanet etmişti. Furkan’ı hayatta tutan şey de işte bu oldu.

Destek Yayınları/Edebiyat/136 syf./14 TL