BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,73
ALTIN 2.433,65
HABER /  DÜNYA

KAFENİN BAHÇESİNE DÜŞEN GAZ BOMBASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Beşiktaş’ta polisin göstericilere müdahalesi sırasında bir kafenin bahçesine düşen gaz bombası, ortalığı karıştırdı. İçeri koşan vatandaşlar...

Abone ol

Beşiktaş’ta polisin göstericilere müdahalesi sırasında bir kafenin bahçesine düşen gaz bombası, ortalığı karıştırdı. İçeri koşan vatandaşlar, gazın kafeye dolması üzerine itiş kakış yaşadı.
Beşiktaş’ta çıkan olaylar sırasında polis çok sayıda göstericiye müdahale etti. Müdahale sırasında polisin attığı gaz bombası bir kafenin bahçesine düştü. Bu sırada kafenin bahçesinde oturan vatandaşlar, gazdan etkilenenince içeri koştu. Ancak gaz kafenin içine de dolunca bu kez vatandaşlar dışarı kaçmaya çalıştı. Çok sayıda kişi kapıya yüklenince aralarında itiş kakış yaşandı. Gazdan etkilenen bir genç kız ise baygınlık geçirdi. Bu sırada kafede çalışan bir garsonun, hesabı almak için genç kızın kredi kartını aldığı görüldü.
Öte yandan, çok sayıda kişinin gözaltına alındığı olayların ardından bir grup 1 Mayıs’ı halay çekerek kutladı. Bu sırada çevik kuvvet polislerinin, halay çeken grubun arasında kaldığı görüldü.
(İHA)