BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

Kadınların kabusu kapkaççı kamerada

Adana’da 6 dakika arayla iki kadının boynundaki zinciri alıp kaçan zanlı polis tarafından yakalanırken, iki olayda saniye saniye güvenlik ka...

Abone ol

Adana’da 6 dakika arayla iki kadının boynundaki zinciri alıp kaçan zanlı polis tarafından yakalanırken, iki olayda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay 27 Ağustos 2013 günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi Obalar Caddesi üzerinde meydana geldi. Zanlı 27 Ağustos 2013 günü önce Kocavezir Mahallesi ara sokaklarda giderken Nazlı Gök isimli kadını görerek yolunu değiştirip kadının geldiği istikamete doğru yöneldi. Zanlı kadınla karşı karşıya geldiği anda boynundaki kolyeyi alıp kaçmaya başladı. Bu arada kadın yere düştü. Önce ne olduğunu anlayamayan kadın daha sonra zanlının peşinden koşmaya başladı. Daha sonra ise polisi arayarak kapkaça maruz kaldığını bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ancak aradan sadece 6 dakika geçtikten sonra bu kez Adana’nın en işlek caddelerinden biri olan yüzlerce insanın sürekli kullandığı Obalar Caddesi üzerinde Burçin Ülkü kaldırımdan evine doğru giderken arkasından onu takip eden zanlı kadınla göz göze geldikten sonra boynundaki kolyesini almak istedi ancak kolye kalırken zanlı kolyenin ucundaki Allah yazısını alıp kaçtı. Kadın panikleyerek neye uğradığını şaşırdı. Etraftakiler hemen kadına su getirdi. Bir süre su için kadın bir türlü kendine gelemedi. Bu iki olayda güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu arada çevredeki vatandaşlar bu olayı da polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler bir taraftan güvenlik kamerasını inceleyip diğer taraftan çevrede araştırmaya başladı. Çok geçmeden zanlı polis tarafından yakalandı. Emniyete götürülen zanlının Ferhat Ç. isimli şahıs olduğu ortaya çıktı. Şahıs sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilirken kapkaçı borcu olduğu için yaptığını itiraf edip pişman olduğunu söyledi. Ancak zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
(İHA)