BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL

Kadınlar günü mesajları 8 Mart anlamlı tebrik sözleri

Bugün yani 8 Mart Perşembe günü Dünya Kadınlar Günü kutlanacak. En değerli varlıklar kadınlarımızı daha da özel hissetirmek onları daha da mutlu etmek için 8 Mart kadınlar günü için sizlere resimli tebrik mesajları hazırladık. Birbirinden güzel ve anlamlı kadınlar günü mesajlarını sevdiklerinize yollamayı unutmayın.

Abone ol

8 Mart Kadınlar günü resimli mesajları, kısa uzun resimli anlamlı kadınlar günü tebrik kartları haberimizde. Tüm dünyada kutlanan kadınlar günü bugün, yani 8 mart perşembe günü kutlanıyor. Hayata değer ve anlam katan bu özel günde siz de başta anneniz ve eşiniz olmak üzere resimli kadınlar günü mesajları atabilir onları daha mutlu edebilirsiniz.

EN GÜZEL KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI: Başta hayatınızın merkezi anneniz ve değerli eşiniz olmak üzere etrafınızdaki tüm kadınlara yollayabileceğiniz resimli uzun-kısa analmlı kadınlar günü mesajları...

- Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.. Kadınlar günün kutlu olsun.

- Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın; kadınlar günün kutlu olsun.

- Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum.

- Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim..

- Mesafeler uzak olsa da, yüreğim hep senin canim.. Kadınlar günün kutlu olsun.

- Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

- Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri paha biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadınlar günün kutlu olsun!

- Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

- Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur. Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun…

- Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, en güzel günler seninle olsun. Kadınlar günün kutlu olsun.