BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadın mahkumlara tiyatro gösterisi

Sincan Belediyesi tiyatro topluluğu Sincan F tipi cezaevinde bulunan kadın mahkumları unutmadı.

Abone ol

Sincan Belediye Tiyatrosu “Kızımla Evlenir misin?” Adlı Oyununu Sincan F tipi Cezaevinde, kadın mahkumlar için sahneledi. 150 kadın tutuklu için sahnelenen oyunu cezaevini ziyarete gelen Hollandalı bir heyette izledi.

Bölgede adından övgüyle söz ettirmeyi başaran Sincan Belediye Tiyatrosu usta yazarların oyunlarını profesyonelce sahneleyerek seyirciden tam not alıyor. Kısa zamanda gecesini gündüzüne katıp yoğun uğraşlar veren Tiyatro Kadrosu, Lale Kültür Merkezi’nde “Sevgi Hiç Bitmesin”, “Dört Kafadar”,“Bir Bahane Bul”, “Ne Yapsam Ölmüyor”, “Hayattan Kareler” adlı oyunları sahneleyerek Sincan’da sanata ve tiyatroya verilen önemi gözler önüne seriyor.

Sincan F Tipi Cezaevi yetkilileri, daha öncede cezaevimizde çok sayıda oyun sahneleyen Belediye Tiyatrosuna teşekkür ediyorum. Gençlerimizin performansı ve oyunun içeriği gerçekten bizi çok etkiledi. Oyuncularımızın başarılarının devamını diliyorum dedi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; çalışmalarımız içerisinde yer alan belediye tiyatromuzun tüm oyuncularını performanslarından dolayı tebrik ediyorum dedi.