BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,91
ALTIN 2.402,06
HABER /  GÜNCEL

Ve Arda'nın durumu belli oldu

Arda'nın derbi maçta oynayıp oynamayacağı merak konusuydu. Kulüp doktorlarından haber geldi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de yarın ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da, Arda Turan'dan sevindirici haber geldi. 

18 KİŞİLİK KADRODA YER ALACAK

Sakatlığı nedeniyle son Trabzonspor maçında forma giyemeyen ve sadece dünkü idmanın bir bölümünde takıma katılan milli futbolcunun, tedavisinin ardından bugünkü antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklandı.

İLK 11'DE OLUP OLMAYACAĞI MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Arda'nın 18 kişilik maç kadrosuna alınacağı öğrenilirken ilk 11'de yer alıp almayacağı maç saatinde belli olacak. Sarı-kırmızılı ekip, derbi maçın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı idmanla tamamladı.

RİJKAARD DAUM'UN PLANLARINI BOZMAK İÇİN Mİ SÖYLEMİYOR?

Öte yandan Rijkaard Arda için şunları söyledi: "Arda Turan'ın Mehmet Topal ile çarpışmasından ötürü bir sakatlığı olmuştu. Sakatlığı hala var ve durumunu beklememiz gerekiyor. Ama ne olursa olsun umarım Arda en azından ilk 18'e girer. İlk 11'de başlayıp başlayamayacağını şu an söyleyemiyorum ama umarım sakatlığı bir an önce düzelir.

Derbilerde güzel futbol beklenmemesi gerektiğini, sonucun çok önemli olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "deneyimlerime bakarak söylüyorum, eğer iki takım arasındaki fark fazla değilse, daha soğukkanlı olan takım galibiyete ulaşacaktır" dedi.

TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞTILAR

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları bildirildi.

Uzun süreli sakatlığı bulunan Harry Kewell'ın, tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldığı açıklandı.

Emre'nin durumu ne? İki takımın muhtemel onbiri

[PAGE]

FENERBAHÇE EMRE'Yİ BEKLİYOR

Bu sezon Kadıköy dışındaki 13 lig maçından sadece 6'sını kazanabilen, son 3 deplasman maçında 3 puan alamayan Fenerbahçe'de ise Emre Belözoğlu'nun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.

Sarı-lacivertli takımda bu sezonun en etkili oyuncusu olarak ön plana çıkan Emre'nin, eski takımına karşı Ali Sami Yen Stadı'nda sahaya çıkıp çıkamayacağına bu akşamki idmanda karar verilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de ayrıca Uğur Boral, Ali Bilgin, Deniz Barış ve Cristian Baroni'nin sakatlıkları bulunuyor. Sağ dizinde darbeye bağlı ödem bulunan Selçuk Şahin de dün akşam yapılan antrenmana katılmamıştı.

OLASI 11'LER

Ezeli rakiplerin derbi maçta sahaya çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:

Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet (Emre Güngör), Hakan Balta (Caner), Keita, Mustafa, Barış, Giovani, Arda (Elano), Jo

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Deivid), Vederson (Özer), Alex, Güiza.