BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  MEDYA

Kadın dizisi bugün var mı final mi yapıyor sosyal medya bunu konuşuyor

Kadın dizisi yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek mi 2 Ocak Fox tv yayın akışı ne diyor? Salı günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Kadın yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi görmüştü. Peki Kadın 11.yeni bölüm bugün ekrana gelecek mi detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dram yüklü Kadın dizisinde yine nefesler tutuldu. Bahar ve Şirin arasındaki iki kardeşin çekişmelerine şahit olduğumuz dizinin yeni bölümü bugün var mı sorusu sorulmaya başlandı. Peki Kadın bu akşam ekrana gelecek mi?

Kadın dizisinin 11. bölüm fragmanları yayınlandı ama dizinin Fox Tv yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan Kadın'ın son bölümünde Şirin'e karşı şüpheleri artan Enver'in eline önemli bir koz geçmiş, merak uyandıran final sahnesi ardından yeni bölüm heyecanı başlamıştı. Peki oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Kadın dizisinin 11. bölümü bu hafta neden yok, yeni bölüm ne zaman?

KADIN BU AKŞAM VAR MI? Kanallar genellikle yılbaşı haftası dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih etmiyor. Kadın dizisinin yeni bölümü de bu akşam ekrana gelmeyecek. Sosyal medyada yer alan final yapacak iddiaları ise gerçeği yansıtmıyor. Kadın dizisi yeni bölümü 9 Ocak 2018 tarihinde ekrana gelecek. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin’in sürekli telefon ile rahatsız etmesi Bahar’ın sinirlerini bozmaya başlamıştır. Jale ve Sinan’ın ısrarları üzerine hastaneye giden Bahar, hastanede karşılaştığı şüpheli tavırlardan sonra bir şeylerin ters gittiğini anlar. Bahar’ın hayattaki en büyük korkusu ise çocuklarını yalnız bırakma düşüncesidir. Tüm yaşanan şeylerden sonra Enver’in Şirin’e karşı şüpheleri her geçen gün daha çok artar ve eline Şirin ile ilgili bir koz geçer. Enver bu kozu iyi kullanabilecek midir?