BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,78
ALTIN 2.490,48
HABER /  MEDYA

Kadın 14. son bölümde ne oldu Şirin'in yalanları yok artık dedirtti

Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisi 14. son bölümü ile nefes kesti. 30 Ocak 2018 salı günü ekrana gelen Kadın 14.son bölüm de yine Şirin'in herkesi çıldırtan yalanlarına şahit oldu. Kadın 15.yeni bölüm fragmanı yayınladı detaylar internethaber.com'da

Abone ol

FOX TV ekranlarında yayınlanan Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı Bahar karakterinin kocası öldükten sonra hayatta kalma mücadelesini anlatan Kadın dizisinin 14.son bölümü yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Kadın dizisinin 14.son bölümünde Şirin açık verdi ancak yine yalanları ile işin içinden sıyrıldı gibi. Ayrıca bölümün hemen ardından dizinin sadık izleyicilerinin ilk işi internette "Kadın 15. bölüm fragmanı" ve "Kadın yeni bölüm fragmanı"nı aramak oldu.  Gelin Kadın dizisinin 14.son bölümünde neler yaşanmış birlikte göz atalım.

KADIN 14.SON BÖLÜMDE NELER OLDU NELER; Her salı izleyiciyi ekrana kilitleyen Kadın'ın 14.son bölümünde Bahar, Sarp'ın telefonunu Enver'in gönderdiğini öğrendi. Bahar'ın ilk işi Enver'in kapısını çalmak oldu. Enver’in yalan söylemeyeceğini düşünen Bahar, Enver ne derse inanmaya hazırdır. Enver ise Bahar’ın telefonda gösterdiği mesajlardan sonra Şirin’den daha fazla utanmaya başlamıştır.

Arif’i çok seven Nisan ve Doruk ise her fırsatta Arif’i görmek ister ve bu durum Arif ile Bahar’ın daha çok vakit geçirmesine neden olur. Şirin, Nisan ve Doruk sayesinde bir açık daha verecektir. İyice köşeye sıkışmaya başlayan Şirin bu olaydan da söylediği yalanlarla kurtulabilecek midir?

KADIN 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlandığı an haberimizde olacak.