BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kadıköyde yollar kapalı

Kadıköy İskele Meydanı'ndaki açık hava toplantıları nedeniyle bazı yollar kapanacak

Abone ol

Kadıköy İskele Meydanı'ndaki açık hava toplantıları nedeniyle yarın ve 3 Şubat tarihlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, her iki açık hava toplantısı nedeniyle yarın ve 3 Şubat pazar günü, ''Tıbbiye Caddesi''nin saat 11.00'den toplantılar sona erinceye kadar trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Rıhtım Caddesi ve Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne çıkan tüm yolların, yarın saat 10.00'dan, 3 Şubat tarihinde ise 11.00'den itibaren trafiğe kapatılacağı dile getirilen açıklamada, her iki tarihte, Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtım Caddesi'ne inen ara sokaklar, Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinin de ihtiyaç duyulduğunda kapatılacağı kaydedildi.

Açıklamada, ''Tıbbiye Caddesi'ne gelen araçların Burhan Felek Caddesi'nden E-5 yönüne ve Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine, Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen araçların Kuşdili Caddesi ve Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen araçların Mühürdar Kavşağından geriye yönlendirileceği bildirildi.