BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.433,72
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy'de feci kaza!

Kadıköy'de, bir bilgisayar firmasında çalışan iki arkadaşın bulunduğu otomobil, iş dönüşü Ümraniye'de seyir halindeki kamyona arkadan çarptı

Abone ol

Kadıköy'de iki arkadaşın içinde bulunduğu araç kamyonete arkadan çarptı.Kazada, otomobilde sıkışan 22 yaşındaki Mehmet Yılmaz yaşamını yitirdi, sürücü Emre Demir ağır yaralandı.

Kadıköy’de bir bilgisayar firmasında çalışan ve Gebze’de aldıkları işi gece geç saatlerde bitiren Emre Demir ve Mehmet Yılmaz, 34 NFR 04 plakalı otomobille Eyüp ve Sarıyer’deki evlerine gitmek için yola çıktı. Emre Demir’in kullandığı otomobil, saat 01.30 sıralarında Ümraniye TEM Otoyolu Edirne yönünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle Osman Kargı’nın kullandığı 03 NH 252 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Kaza sonrası otomobilin ön kısmı içeri göçerken, iki arkadaş araçta sıkıştı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayı sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, sürücü Emre Demir’i sıkıştığı yerden kurtararak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenen Mehmet Yılmaz’ın cesedi de araçtan çıkartılarak aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Tedaviye alınan Demir'in de hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Aynı işyerinde çalışan ve servisle evlerine giden arkadaşları, kaza yapan aracı tanıyarak durdu. Aracın başına geldiklerinde Emre Demir ve Mehmet Yılmaz’ı kanlar içinde gören arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Kamyon sürücüsü Osman Kargı, otoyolda ilerlerken aracın sol arkasında büyük bir gürültü duyduğunu ve aynadan baktığında aracın çarptığını gördüğünü belirterek, "80 kilometre hızla sağ şeritten gidiyordum. Yol boştu, nasıl çarptı anlamadım. Uyumuş olabilir" dedi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, aracın yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.