BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy'de bir binada yangın!

Kadıköy'de yangın çıkan 4 katlı binanın giriş katında kalan yürüme engelli bir kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Kadıköy'de yangın çıkan 4 katlı binanın giriş katında kalan yürüme engelli bir kişi, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Erenköy Kozyatağı Sarıkaya Sokaktaki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bu sırada marketten alışveriş yapmak için dışarı çıkan ev sahibi Hamdi Gülsever (62), döndüğünde yangını fark ederek, itfaiye ve polis ekiplerine durumu bildirdi.

Gülsever'in, yürüme engelli kardeşinin içeride kaldığını söylemesi üzerine, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. İtfaiye ekipleri üst katlarda mahsur kalan apartman sakinlerini de merdivenli araç yardımıyla kurtardı.

Kısa sürede yangını söndürdükten sonra eve giren itfaiye ekipleri, Gülsever'in yürüme engelli kardeşi Şükrü Şadan Gülsever'in (55) hareketsiz bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şükrü Şadan Gülsever'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği düşünülen Gülsever'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hamdi Gülsever ise ifadesinin alınması için Bostancı Şehit Semih Balaban polis merkezine götürüldü.
Olaya ilişkin polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.