BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün Elif ile Kerem evleniyor

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde işler karışıyor. 22. bölümde Elif Kerem'e evlilik teklifi ediyor Kahraman ise bu anlara tanıklık ediyor. Peki şimdi neler olacak?

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde işler karışıyor. 22. bölümde Elif Kerem'e evlilik teklifi ediyor Kahraman ise bu anlara tanıklık ediyor. Peki şimdi neler olacak?

Elif, Kerem’in evlenme teklifini çaresizlik içinde kabul etmiş, çok önemli bir karar vermiştir. Kahraman ise buna şahit olur ve hayatının şokunu yaşar.

screen-shot-2015-03-24-at-9.12.07-am.png

Kahraman’dan tam ümidini kestiği anda, Defne’ye hayat yeni bir fırsat verir. Ne var ki hiç bir şey düşündüğü gibi olmayacaktır. 

screen-shot-2015-03-24-at-9.11.55-am.png

Celal, Elif’e gider ve Kahraman’la ilgili konuşur. Elif için bir ümit doğar, belki de aşkı karşılıksız değildir. Kahraman’la konuşmaya karar verir ancak ummadığı bir manzarayla karşılaşacaktır.

screen-shot-2015-03-24-at-9.11.43-am.png

 Kahraman tırlara uyuşturucu koyanları bulmaya kararlıdır. Bulur da. Maksut bir kez daha karşısına çıkmıştır.

Yakup’un şirkette yetkilerinin alınmasına kinlenen Şükran ise artık harekete geçmeye karar verir. Yakup’un Kıymet’in oğlu olmadığını Canan’a söyler. Bu, planı için attığı ilk adımdır.

Kerem’in evlilik kararı bütün aileyi karıştırır. En başta Kahraman’ın karşı çıktığını duyan Kerem, dayısından hesap sormaya karar verir. Belki de Kahraman Elif’e aşıktır.

Kahraman ve Kerem restleşirken, Elif dükkanda davetsiz bir misafirle karşılaşır.Hayatı namlunun ucundadır.     

21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde heyecan dorukta. Kahraman Elif'in gerçek duygularını öğrenmeyi başaramaz. Kerem ise Elif'e evlilik teklifi eder bakın Elif'in teklifi ne olacaktır?

Kahraman ne yaparsa yapsın Elif’i konuşturmayı başaramaz. Onu kendine inandırmanın başka yollarını arayacaktır. 

screen-shot-2015-03-17-at-11.39.13-am.png

Elif’in ise tek istediği şey Kahraman’dan uzak olmaktır. Kerem de bu zor zamanında Elif’in yanında kalmaya kararlıdır. Öyle bir teklifte bulunur ki, Elif şaşkına döner. 

screen-shot-2015-03-17-at-11.38.46-am.png

Defne çıkmazda!

Defne ise bir çıkmazdadır. İstediği gibi Kahraman’ın kalbini kazanamamıştır. Tekrar kocasını kendine aşık etmenin yollarını arayacaktır, akıllara gelmeyecek bir plan yapar.

screen-shot-2015-03-17-at-11.38.31-am.png
Neval, Elif’in üvey ağabeyi İbrahim’le iş birliği yapmaya çalışmaktadır. Ne var ki işler umduğu kadar kolay olmayacaktır. İbrahim babasının intikamını almaya kararlıdır. Elifler’in hayatı namlunun ucundadır.

Elif bebeğine kavuşacak mı?

Karısının kalbini bir türlü kazanamayan Yakup, çareyi Canan’dan yardım istemekte bulur. Baba kız Şükran’a bir sürpriz yapmaya karar verirler.

Bütün bunlar olurken Kıymet de boş durmamıştır. Elif’in çocuğunu alması artık hayal olmuştur.

Kahraman ise Elif’in dünyasını değiştireceğine inandığı bir belgeyle Elif’e gider. Ama öyle bir manzarayla karşılaşır ki, şoke olacaktır.    

20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün bu akşam nefes kesecek. Yeni bölümde Kahraman'dan kaçan Elif aşkını itiraf edecek mi, bebeğiyle ilgili karar verecek olan Elif şimdi ne yapacak? Defne ise artık son kozlarını oynuyor. Kocası Kahraman'ın kollarından akıp gittiğini gören Dfne çılgına dönüyor ve yeni oyunlar hazırlıyor.

Kahraman, Elif’in aşklarını inkar etmesine inanamaz. Ne kadar ısrar etse de Elif’i konuşmaya ikna edemez. Ama asla pes etmeye niyeti yoktur. 

screen-shot-2015-03-10-at-11.29.14-am.png
Elif ise bebeğin kendisinin olduğunu öğrenmiş, çok mutludur. Bir o kadar Kahraman’a kızgındır ve hayal kırıklığı içindedir. Onun için artık Kahraman yoktur. Bebeği ve hayatıyla ilgili çok önemli bir karar alır.

screen-shot-2015-03-10-at-11.29.43-am.png

Defne Kahraman’la Elif’in arasını açmış, ilk zaferini kazanmıştır. Ne var ki Kahraman’dan kurtulması o kadar kolay olmayacaktır.

screen-shot-2015-03-10-at-11.29.51-am.png

Elif’e duyduğu aşkla yanıp tutuşan Kerem, Meryem ne kadar karşı çıksa da, aşkını sonuna kadar yaşamaya kararlıdır.Dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.

Kıymet’inse bütün derdi sağ salim torununa kavuşmaktır. Bu uğurda yapamayacağı şey yoktur. Yeni planlarını bir bir hayata geçirmeye çok yakındır.

Kahraman Elif’i bulup, konuşmaya çalışır. Bu uğurda Kerem’le arası açılır. Dayı yeğenin arasındaki bağ, kopma noktasına gelmiştir.

Kahraman için bebek ve Elif’ten başka hiç bir şeyin önemi yoktur hayatta. Elif’i bulup, sorularının cevabını almaya çok yaklaşmıştır.