BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 20. bölüm Elif aşkını inkar ediyor

Kaderimin Yazıldığı Gün bu akşam nefes kesecek. Yeni bölümde Kahraman'dan kaçan Elif aşkını itiraf edecek mi, bebeğiyle ilgili karar verecek olan Elif şimdi ne yapacak?

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün bu akşam nefes kesecek. Yeni bölümde Kahraman'dan kaçan Elif aşkını itiraf edecek mi, bebeğiyle ilgili karar verecek olan Elif şimdi ne yapacak? Defne ise artık son kozlarını oynuyor. Kocası Kahraman'ın kollarından akıp gittiğini gören Dfne çılgına dönüyor ve yeni oyunlar hazırlıyor.

Kahraman, Elif’in aşklarını inkar etmesine inanamaz. Ne kadar ısrar etse de Elif’i konuşmaya ikna edemez. Ama asla pes etmeye niyeti yoktur. 

screen-shot-2015-03-10-at-11.29.14-am.png
Elif ise bebeğin kendisinin olduğunu öğrenmiş, çok mutludur. Bir o kadar Kahraman’a kızgındır ve hayal kırıklığı içindedir. Onun için artık Kahraman yoktur. Bebeği ve hayatıyla ilgili çok önemli bir karar alır.

screen-shot-2015-03-10-at-11.29.43-am.png

Defne Kahraman’la Elif’in arasını açmış, ilk zaferini kazanmıştır. Ne var ki Kahraman’dan kurtulması o kadar kolay olmayacaktır.

screen-shot-2015-03-10-at-11.29.51-am.png

Elif’e duyduğu aşkla yanıp tutuşan Kerem, Meryem ne kadar karşı çıksa da, aşkını sonuna kadar yaşamaya kararlıdır.Dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.

Kıymet’inse bütün derdi sağ salim torununa kavuşmaktır. Bu uğurda yapamayacağı şey yoktur. Yeni planlarını bir bir hayata geçirmeye çok yakındır.

Kahraman Elif’i bulup, konuşmaya çalışır. Bu uğurda Kerem’le arası açılır. Dayı yeğenin arasındaki bağ, kopma noktasına gelmiştir.

Kahraman için bebek ve Elif’ten başka hiç bir şeyin önemi yoktur hayatta. Elif’i bulup, sorularının cevabını almaya çok yaklaşmıştır.     

19 BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü ile bu akşam nefes kesecek.  Defne ile ayrılık aşamsında olan Kahraman, Elif'e olan aşkını artık itiraf eder. Peki Elif'in cevabı ne oldu.

Defne, Kıymet’ten, ne yapıp edip Elif’le Kahraman’ın arasını bozmasını ister. Aksi halde Yakup’la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlatacaktır.

screen-shot-2015-03-03-at-10.20.01.png

Bu tehdit işe yarar. Kahraman, Elif’e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif’i çağırır ve onu Kahraman’la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarır ve evden taşınmasını ister. 

screen-shot-2015-03-03-at-10.19.20.png

Kıymet’in söyledikleri Elif’i etkilemiştir. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet’in dediğini yapıp, ailesiyle birlikte Yörükhan’lara ait başka bir eve taşınır. Fakat bu durum, Kahraman’la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi durmaktadır. 

screen-shot-2015-03-03-at-10.19.33.png

Kahraman, Defne’yle konuşup ona boşanmak istediğini söyler ve bununla da kalmayıp, Elif’e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev alır. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleridir. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Kahraman’sa, Elif’e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindedir. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştır.