BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. bölüm Elif sana aşık oldum!

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü ile bu akşam nefes kesecek. Defne ile ayrılık aşamsında olan Kahraman, Elif'e olan aşkını artık itiraf eder. Peki Elif'in cevabı ne olacaktır?

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü ile bu akşam nefes kesecek.  Defne ile ayrılık aşamsında olan Kahraman, Elif'e olan aşkını artık itiraf eder. Peki Elif'in cevabı ne olacaktır?

Defne, Kıymet’ten, ne yapıp edip Elif’le Kahraman’ın arasını bozmasını ister. Aksi halde Yakup’la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlatacaktır.

screen-shot-2015-03-03-at-10.20.01.png

Bu tehdit işe yarar. Kahraman, Elif’e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif’i çağırır ve onu Kahraman’la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarır ve evden taşınmasını ister. 

screen-shot-2015-03-03-at-10.19.20.png

Kıymet’in söyledikleri Elif’i etkilemiştir. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet’in dediğini yapıp, ailesiyle birlikte Yörükhan’lara ait başka bir eve taşınır. Fakat bu durum, Kahraman’la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi durmaktadır. 

screen-shot-2015-03-03-at-10.19.33.png

Kahraman, Defne’yle konuşup ona boşanmak istediğini söyler ve bununla da kalmayıp, Elif’e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev alır. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleridir. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Kahraman’sa, Elif’e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindedir. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştır.   

18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün'de işler karıştı. Yeni bölümde tüm sırlar ortaya çıkıyor. bebeğin Kahraman ve Elif'ten olduğunu herkes öğreniyor.

Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duracak, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata dönecektir. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alınır. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye gelmiş, telaş içerisinde Kahraman’dan bir haber beklemektedirler.

screen-shot-2015-02-24-at-9.29.03-am.png

Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutulacaktır.

screen-shot-2015-02-24-at-9.28.51-am.png

Aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklerler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut’un izini sürmeleri talimatını verir

screen-shot-2015-02-24-at-9.28.39-am.png

17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesi hamile olduğunu öğrenince evden kovulan Elif'e Kahraman sahip çıkıyor. Onu sokakta bırakmaya niyeti olmayan Kahraman Defne'nin karşısına çıkıyor. Defne'den her şeyi açıklamasını isteyen Kahraman'ın aklından Elif bir türlü çıkmıyor. Her geçen gün yakınlaşan ikiliyi 16. bölümde neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta Kaderimin Yazıldığı Gün 15. Bölüm ile ekrana geldi. Kahraman ve Elif'in kısa tatili sürpriz bir şekilde uzayınca şaşırtan gelişmeler yaşandı. Defne bu duruma karşı büyük tepki gösterdi. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümünde neler olacak? 

screen-shot-2015-02-09-at-4.39.50-pm.png


Şirketten gelen fatura Kahraman’ın bir kolye satın aldığını göstermektedir. Defne bu kolyenin kendisine  değilse, kime alındığını merak etmektedir.  Hedefte Elif vardır. Evine gider ve Defne kolyeyi Elif’in boynunda görür. Üzerine saldırır. Elif bunun altında kalmaz.

screen-shot-2015-02-09-at-4.39.19-pm.png
Bu arada Kahraman da babasına bebeğin alınmadığını söyler. Ziya bey havalara uçar.
 
Diğer tarafta ise, Meryem, Kadir’le yüzleşir. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert olur. Meryem bu noktadan sonra ailesine yönelir. Konak Meryem’in sesiyle çınlar. 

screen-shot-2015-02-09-at-4.39.00-pm.png