BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.470,85
HABER /  GÜNCEL

Kaçırılmaz fırsatlar MARKmost.com’da

İşletmelerin kendi fıratlarını kendilerinin girip kendilerinin yönettikleri, kullanıcıların fırsatları görerek ve fırsatı kullanacakları zaman doğrudan işletmeye ödeme yaptıkları yeni fırsat sitesi MARKmost.com büyük ilgi gördü.

Abone ol

İşletmelerin kendi fıratlarını kendilerinin girip kendilerinin yönettikleri, kullanıcıların fırsatları görerek ve fırsatı kullanacakları zaman doğrudan işletmeye ödeme yaptıkları yeni fırsat sitesi büyük ilgi gördü.

’a üye olmak hem işletmeler için hem de fırsatlardan yararlanmak isteyen kullanıcılar için ücretsiz. Böylece Türkiye’nin her yerinden, her sektörden, her büyüklükte işletme fırsatlarını yayınlayarak yeni müşterilere ulaşabildiği gibi, kullanıcılar da çevrelerinde ve internette en uygun fırsatları kolayca yakalama şansı yakalıyorlar.

 Örneğin şu anda Ciceksepeti.com’dan 20 TL’lik hediye çeki üyelerine bedava, bu fırsattan yararlanmak için şu linke tıklayabilirsiniz :
 Aynı şekilde Hizlial.com’dan 20 TL’lik hediye puan da üyelerine bedava. Bu fırsattan da yararlanmak için şu linke tıklayabilirsiniz :  

Advertorial