BIST 9.983
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.431,53
HABER /  GÜNCEL

Kaçak Los Angeles polisinin etrafı sarıldı

Los Angeles yetkilileri üç kişinin katil zanlısı olarak aranan eski polis memurunun kaldığı evin etrafının sarıldığını bildiriyor.

Abone ol

ABD'de üç polisin katil zanlısı olan eski bir Los Angeles polisinin, operasyon yürüten polis gücü ile çatışmaya girdiği bildiriliyor.

Şüphelinin, California eyaletinin Big Bear Lake bölgesinde bir evde olduğu ve etrafının sarıldığı bildiriliyor.

Çatışmada yaralanan iki polisin hava yoluyla hastaneye kaldırıldığı bildiriliyor.

Los Angeles polis departmanının yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattığı 33 yaşındaki Christopher Dorner bir haftadan uzun bir süredir aranıyor.

İnternet ortamında paylaştığı 14 sayfalık bir mektupta Dorner, kariyerinin sonlanmasına neden olmakla suçladığı ve aralarında polislerin de bulunduğu birçok kişiyi tehdit etmişti.

Dorner, 2008 yılında işinden olmasına yol açan polis memurlarından intikam alacağını belirtmişti.

Amerikan televizyonları, polis araçlarının, Big Bear'ın dışındaki kırsal bir bölgede küçük bir evin etrafını çevirdiklerini

Dorner'in mektubunda adı geçen ve çoğu Los Angeles Polis Departmanı eski çalışanlarından olan kişiler ve aileleri için güvenlik önlemleri alınmıştı.

Dorner'in öldürdüğü sanılan kişiler arasında, hakkında açılan bir disiplin soruşturması sırasında kendisini temsil eden bir kişi bulunuyor.