BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.386,90
HABER /  GÜNCEL

Juventus: 2 - Galatasaray: 2

Galatasaray Juventus maçının sonucu, Galatasaray Juventus maçının golleri, Galatasaray Juventus maçının bilgileri, Juventus: 2 - Galatasaray: 2

Abone ol

G.Saray, kötü bir başlangıç yaptığı Devler Ligi'nde tarihi bir zafere çok yaklaştı, hakem engeline takıldı. Juventus deplasmanında öne geçen Aslan, ucuz bir penaltıyla sarsıldı, ardından İtalyan devi 3 puana yaklaştı. Umut son sözü söyledi, temsilcimiz, çok şey kazanabileceği maçta 1 puanla yetindi. 

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Galatasaray, Juventus ile 2-2 berabere kaldı.

Juventus Arena'da oynanan karşılaşmada temsilcimiz Drogba'nın 36. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Juventus bu gole önce Vidal'in 78'de attığı penaltı golüyle yanıt verdi, ardından da 87'de  Quagliarella ile 2-1 öne geçti. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, 88. dakikada Umut Bulut'un golüyle durumu 2-2'ye getirdi ve  mücadele bu skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından Juventus puanını 2'ye, Galatasaray ise 1'e yükseltti.

Juventus: 2 - Galatasaray: 2

Stat: Juventus 

Hakemler: Viktor Kassasi, György Ring, Vencel Toth (Macaristan)

Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci (Dk. 68 Llorente), Chiellini, Lichtsteiner (Dk. 46 Isla), Pogba, Pirlo, Asamoah, Vidal, Tevez, Vucinic (Dk. 26 Quagliarella)

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya (Dk. 25 Gökhan Zan), Chedjou, Riera (Dk. 60 Amrabat), Melo, Selçuk İnan, Hakan Balta, Sneijder (Dk. 73 Umut Bulut), Bruma, Drogba

Goller: Dk. 36 Drogba, Dk. 88 Umut (Galatasaray), Dk. 78 Vidal (penaltıdan), Dk. 87 Quagliarella (Juventus)

Sarı kartlar: Dk. 71 Muslera, Dk. Gökhan Zan (Galatasaray)

GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN...