BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Jüri 'ıggh' etti Nihal Candan eleniyor mu?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde gözler Nihal Candan 'a döndü. İşte Benim Stilim jürisi son bölümde Nihal Candan ismi söylenince 'ıgggh' çektiler.

Abone ol

İşte Benim Stilim 20 Mart eleme gecesi öncesinde Nihal Candan jüri önünde rezil oldu. İşte Benim jürisi Nihal Candan ismi anons edildiğinde hep birlikte 'ıgggh' ederek genç yarışmacıyı fena halde bozdular. Nihal Candan asıl darbeyi de Kemal Doğulu'dan yedi.. Kemal Doğulu 'eleme gecesinde seni yazabilirim ' dedi.

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Gülnihal Candan , yarışmanın 'torpilli mi' denilen kızı Özden Cerrahoğlu 'nun sıkı kankası. Bugüne kadar sadece bir kez elenmek üzere jürinin önüne gelen Nihal Candan bugüne kadar ne hikmetse yarışmada kalabilmeyi başardı. İşte Benim Stilim jürisinden bugüne kadar en düşük puanları alan Nihal Candan artık sona gelmiş gibi görünüyor. Nazlı Hamarat ve Özden Cerrahoğlu ile kurduğu ittifak sayesinde elenmekten kurtulan Nihal Candan bu hafta ciddi bir uyarı aldı.

KEMAL DOĞULU : ELENMEK ÜZERE SENİN ADINI YAZARIM NİHAL
Nihal Candan adı anons edildiğinde tüm jürinin 'ığggh' ederek tepki vermesinin ardından asıl darbeyi Kemal Doğulu'dan yedi. 19 Mart günü yayınlanan İşte Benim stilim yarışmasının finalinde Nihal Candan'ın ağlaması vardı. Kemal Doğulu açık açık 'Seni eleme gecesinde yazarım' dedi diğer jüri üyelerinin tamamı da buna katıldı.