BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.391,74

Jüpiter Retro Harekette!..

Aslan burcundaki Jüpiter bugün retro harekete geçiyor. Jüpiter 8 Nisan’a kadar geri gidecek.

Bugün 8 Aralık Pazartesi...Ay günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay, ev, yuva, aile ve ebeveynler ile ilgili konuları ön plana çıkarabilir. Genel olarak ilişkilerde ilgi, şefkat ve güvenlik ihtiyacımız artacağından duygusal ve kırılgan davranabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, Uranüs ve Plüton ile sert açılar yapacağı için duygusal dengemizi korumamız daha zor olabilir.

Yay burcundaki Merkür ve Güneş bugün birleşiyor. Zihinimiz geleceğimiz ile ilgili konulara odaklanabilir ve idealist fikirler yoğunlaşabilir. Olaylara objektif bakmakta zorlanabiliriz. Kişisel inanç ve felsefeler kararlarımızı etkileyebilir. Kendi fikirlerimizde ısrarcı davranabiliriz.

Aşırı iyimserlik ve özgüven gerçeklerden uzaklaştırabilir. Yabancı kültürler, uluslararası işler, eğitim ve hukuksal kavramlarda önemli haberler gelebilir; fırsatlar çıkabilir...

Aslan burcundaki Jüpiter bugün retro harekete geçiyor. Jüpiter 8 Nisan’a kadar geri gidecek. Bu süre içerisinde Jüpiter’in şans ve bereketini daha çok maneviyat, farkındalık ve ruhsal gelişim yönünde değerlendirebiliriz. 

Jüpiter gerilemesi kişisel gezegen gerilemeleri kadar günlük yaşamımızı etkilemez. Temmuz sonundan bu yana Aslan burcunda ilerleyen Jüpiter bu süreçte yaşamımıza dış dünyada fırsatlar ve genişleme imkanları çıkardı. Şimdi retro Jüpiter bunları gözden geçirip, değerlendirememize neden olabilir. Retro sırasında dış dünyadan gelen fırsatlar azalabilir, iç dünyamızı gelişrimemiz gerekebilir. Her türlü aşırılık, abartılar, hırslar, gurur, kibir, ego vb. zararlı duygularımızı farkedip, bunlardan arınmamız getekir.  

Astrolog Demet BALTACI