BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,59
ALTIN 2.385,02
HABER /  DÜNYA

Japon turistin katil zanlısı adliyede

Nevşehir’in Göreme beldesinde Japon turisti öldürdüğü iddia edilen zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının annesi, suçsuz olduğunu söyledi.<br/...

Abone ol

Nevşehir’in Göreme beldesinde Japon turisti öldürdüğü iddia edilen zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının annesi, suçsuz olduğunu söyledi.
Nevşehir Adliyesi’ne getirilen katil zanlısı M.V.D. içeride ifade verirken, annesi Emine D., kardeşleri ve yakınları ise adliye önünde bekledi. M.V.D.’nin annesi Emine D., oğlunun böyle bir şey yapmış olabileceğine hiç ihtimal vermediğini belirterek, ’’Benim oğlum böyle bir şey yapmaz. Oğlumun böyle bir şey yapabileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Benim oğlum suçsuz’’ dedi.
M.V.D. isimli şüphelinin Japon turistin öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınması ve emniyet güçleri tarafından adliyeye getirilmesi üzerine, Japon gazetecilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda basın mensubu adliye önüne geldi. Burada cinayet şüphelisi M.V.D.’nin ailesi ve yakınlarıyla görüşen Japon gazeteciler, canlı yayınlarla bağlanarak, haberi Japon kanallarına geçtiler.
Bu arada, Zemni Vadisi’ndeki bıçaklı saldırıda yaralanan ve Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Japon Hoshie Teramatsu’nun ailesi de hastaneye gelerek kızlarını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, ailenin hastaneye gelişi ve gidişi sırasında basın mensuplarının görüntü almaları engellendi.
(İHA)