BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de korkunç manzara: Gören geldi, kuyruk oluştu!

İZMİR'in Konak ilçesinde, denizde bir erkek cesedi bulundu. Bölgede kuyruk oluşturan vatandaşlar, polislerin çalışmasını meraklı gözlerle izledi.

Abone ol

İZMİR'in Konak ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitiren 28 yaşındaki Türkay Artuger'in, denizde cesedi bulundu.

Bugün öğle saatlerinde Gündoğdu Meydanı açıklarında, denizde bir kişinin hareketsiz durduğunu görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine İzmir Emniyeti Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde görevli dalgıç polisler olay yerine geldi. Yapılan kontrolde, denizdeki erkeğin öldüğü anlaşıldı.

Bota alınarak kıyıya çıkarılan cesedin Türkay Artuger'e ait olduğu belirlendi. Artuger'in cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Artuger'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Ceset merakı ilginç görüntüler oluşturdu

Çalışmalar sırasında kordonda sıralanan vatandaşlar cep telefonlarıyla ekiplerin çalışmalarını saniye saniye cep telefonlarına kaydetti. Onlarca vatandaş, kordonda denizin kenarına dizilince ilginç görüntüler oluştu. Bir ara polis, olay yerinden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı ama başarılı olamadı.