BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 15.yeni bölüm fragmanı bu ayrılık şoke edecek

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın pazar günü yeni bölümüyle ekranda. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Çocuklar Duymasın 15.yeni bölümde neler olacak? Çocuklar Duymasın 15.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

2000'li yıllara damga vuran dizi Çocuklar Duymasın pazar akşamı 15.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanı izlediğimiz zaman Çocuklar Duymasın'da şoke eden bir ayrılık yaşandığını görüyoruz. Gelin hep birlikte 15.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Çocuklar Duymasın  yayınlanan son bölümün ardından 15. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Ekranların uzun soluklu dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar izleyenleri şimdiden meraklandırdı. Meltem'in kararı nasıl sonuçlanacak? Gelin hep birlikte Çocuklar Duymasın 15.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın'da 29 Ekim cumhuriyet bayramı coşkusu yaşandı. Önceki gün rüyasında Cumhuriyet'in ilanından önceki dönemleri gören ve korkuyla uyanan Haluk, bunu Meltem'le paylaşır. Gördüğü rüyadan çok etkilenen Haluk'u Meltem teselli eder ve bu milletin asla bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini söyledi. Ertesi gün ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Haluk ve Meltem’lerin evinde de, Gönül ve Tuna’nın evinde de coşkuyla kutlanmaya başlar. İki aile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için fener alayına gider.  

Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık! İzleyiciler üzülecek