BIST 9.970
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.435,13
HABER /  GÜNCEL

İzmir okullar 8 Ocak tatil mi hava durumu

İzmir'de hava durumu kötü meteoroloji sıcaklıkların -4'ü görebileceğini duyurdu peki okullar bugün ve yarın 9 ocak cuma günü tatil edilir mi, valilik ne diyor?

Abone ol

İZMİR'de hava durumu bugün -4 dereceyi görecek meteolroji yükske kesimlerde don olayına karşı uyardı. Peki İzmir'de bugün ve yarın 9 ocak cuma günü okullar tatil edilir mi? Gözler valilikten gelecek kararda.

Parçalı ve çok bulutlu, Balıkesir ve çevreleri ile Manisa'nın kuzey ilçeleri aralıklı hafif kar yağışlı geçecek. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklar sahilde 2 ila 4, iç kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak.

RÜZGAR: Kuzey-kuzeydoğudan kuvvetli esecek.
UYARILAR
Bölgemizin genelinde sahil kesminde kuvvetli, iç kesimlerde çok kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden tarımsal faaliyete devam eden üreticilerimizin zirai don tehlikesine karşı, trafiğe çıkan vatandaşlarımızın buzlanma ve don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.
Ege Denizi'nde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7 kuvvetinde (50-60 km/saat) fırtınamsı rüzgar beklendiğinden denizcilerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

screen-shot-2015-01-08-at-8.36.42-am.png