BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,78
ALTIN 2.419,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İtfaiye olimpiyatları Antalya'da yapılacak

Antalya, Dünya İtfaiye Sporları Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak.

Abone ol

Uluslararası İtfaiye Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Andrey Kalinin ve Finans Müdürü Ovchinnikov Valery Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti.

2012 yılında Antalya'da yapılacak olimpiyatlar kapsamında Antalya'ya gelen konuk heyet Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın tesislerini gezdi. Kalinin, Başkan Akaydın'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Antalya'yı ve tesisleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Antalya tüm güzellikleri ve tesisleriyle 2012 Dünya Şampiyonası'nı başarıyla yerine getirecektir” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akaydın ise “Antalya bu tür uluslararası organizasyonları başarıyla yerine getirebilecek güçtedir. Böyle bir organizasyonun Antalya'da yapılacak olması bu kentin belediye başkanı olarak beni heyecanlandırıyor. Bu tür organizasyonlarla Antalya turizmini çeşitlendirerek 12 ay boyunca çalışan tesislerin oluşmasına katkı koyuyoruz” şeklinde konuştu.


Uluslararası İtfaiye Sporları Dünya Şampiyonası, 2011 yılında Almanya'nın Berlin kentinde yapılacak. 2012 yılı Dünya İtfaiye Sporları Olimpiyatları için Güney Kore'nin başkenti Seul kenti ile Antalya arasındaki ev sahipliği yarışını Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun çabaları sonucu kazandı.