BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.382,37
HABER /  GÜNCEL

Itandje’dan umut kesildi

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kaleci Charles Hubert Itandje transferinde somut bir gelişme olmadığını söyledi. <br/>Yeşil-beya...

Abone ol

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kaleci Charles Hubert Itandje transferinde somut bir gelişme olmadığını söyledi.
Yeşil-beyazlı takımın geçen sezon kiralık olarak 1 yıllığına renklerine kattığı ve bu yıl Dünya Kupası’nda vatandaşı olduğu Kamerun Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Charles Hubert Itandje ile yeniden anlaşma sağlanamadı. Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar yaptığı açıklamada, yeni sezonda başarılı bir takım olma adına iç ve dış transferde takıma katkı sağlayacak oyuncularla anlaşarak kadroyu oluşturmaya devam ettiklerini, bir aksilik olmadığı takdirde transferi, 5 Temmuz’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar tamamlamak istediklerini söyledi.
Forvet mevkiinde Obafemi Martins ve Kalu Uche ile ilgilendiklerini, kaleci Itandje ile anlaşılamadığını ifade eden Baydar, “Kaleci transferinde de çalışmalar büyük bir titizlilikle devam ediyor. Bakıldığında Itandje konusunda somut bir gelişme yok. Yeni sezonda Kaya ile birlikte yeni bir kaleci takımımız adına mücadele verecek. Bu isim konusunda hata yapmamak için titiz davranıyoruz. Amacımız her zaman söylediğimiz gibi takımımızın kalitesine yakışır ve mücadelesi ile katkı verecek bir ismi Torku Konyasporumuza kazandırmak. Kaleci transferini de önümüzdeki hafta içerisinde bitireceğiz” dedi.

KAMP PROGRAMI
Yeni sezon hazırlık dönemi ile ilgili de bilgi veren Baydar, “Takımımız 5 Temmuz’da Konya’da hazırlıklarına başlayacak. Burada 4 günlük bir çalışmanın ardından 10 Temmuz’da ikinci etap hazırlıkları için Isparta Davraz’da kampa girecek. Davraz kampımız 8 gün sürecek. Kampın tamamlanmasının ardından iki gün izin verilecek. Takımımız yurt dışı kampı için 20 Temmuz’da Hollanda’ya hareket edecek. Hollanda kampında önemli takımlarla 4 hazırlık maçı oynayacak takımımız, Ağustos ayı başında Türkiye’ye dönecek. 2 günlük bir izin sonrasında dördüncü etap için Bolu’da bir kamp daha yapılacak. Bu sezon liglerin başlangıç tarihi Ağustos ayı sonu olunca takımlar açısından uzun bir kamp dönemi olacak. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirme adına programlama yapılıyor. Kamp çalışmaları sırasında oynayacağımız hazırlık maçları ile lige en hazır şekilde girmek istiyoruz” diye konuştu.
(İHA)