BIST 10.725
DOLAR 32,25
EURO 34,96
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL

İtalyan golcü Luca Toni sert konuştu

İtalyan golcü Luca Toni, eski hocası hakkında çok sert konuştu

Abone ol

Eski hocası Louis van Gaal hakkında şok açıklamalarda bulunan Toni, Hollandalı teknik adamın egosunu kanıtlamak adına yaptığı anlamsız davranışlarından yakındı.

Juventus'un tecrübeli golcüsü Luca Toni, Bayern Münih'te oynadığı dönemden eski hocası Louis van Gaal hakkında sert konuştu.

Daha önce böyle biri görmediğini belirterek sözlerine başlayan Toni, Sport Bild'e verdiği demeçte, "Oyunculara nasıl davranılmasını gerektiğini bilmiyor. Egoları uğruna ünlü isimlere düşman gibi davranıyor. Bu duruma daha fazla katlanamazdım. Modern oyuncular hocalarıyla iletişimi sıkı tutmak istiyor ancak bu Van Gaal ile mümkün değil. Her şey onun istediği gibi oluyor." dedi.

Hollandalı hocanın pantolununu indirerek kimin daha büyük topları olduğunu göstermeye çalıştığını itiraf eden İtalyan golcü, "Kahvaltı bitine kadar kimsenin ayrılmasına izin vermiyordu. Ben işimi erken halledip sofradan kalmak istiyorum ancak bunu anlamıyordu. Bir anda arkamda belirip, çığlık atarak 'Gözüm üzerinde, ayağını denk al' tarzı sözler sarfediyordu. Bu baskı altında orada kalamazdım." yorumunda bulundu.

2007-10 yılları arasında Bayern Münih'te forma giyen Toni, Bavyera ekibinin formasıyla çıktığı 60 maçta 38 gol atmayı başarmıştı.