BIST 10.753
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.428,63
HABER /  GÜNCEL

Ambulansa yol verirken kaza yaptı

Ambulansa yol vermek isteyen araç kaza yaptı

Abone ol

Lüks otomobil, ambulansa yol vermek için şerit değiştirince kontrolü kaybederek önünde seyreden minibüse çarptı.

Saadet Partisi Genel İstişare Kurulu (GİK) üyesi ve Araklı eski belediye başkanı Ümit İsmailçebi, Trabzon’un Arsin ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Kazada İsmailçebi’nin babası hayatını kaybederken, annesi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Ümit İsmailçebi yönetimindeki 61 ND 800 plakalı Mercedes marka lüks araç, Arsin ilçesinin Yeşilyalı beldesi Arsin Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde arkadan gelen ambulansa yol vermek için şerit değiştirince kontrolü kaybederek önünde seyreden K.K. yönetimindeki 61 S 0057 plakalı midibüse arkadan çarptı.
Kazada Ümit İsmailçebi ile tedavisi için Trabzon’a götürdüğü babası Hayati İsmailçebi (76) ile araçta bulunan annesi Fatma Çebi ağır yaralandı. Baba Hayati Çebi ile anne Fatma İsmailçebi KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, baba İsmailçebi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayınca hayatını kaybetti.

Anne Fatma İsmailçebi’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazada ayağı kırılan Ümit İsmailçebi ise Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.