BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İşyerine dadanan hırsızlar kamerada

Gaziosmanpaşa’da bulunan bir fotoğraf stüdyosunu bir ayda üç kere soyan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. <br/>Olay, Gaziosmanpaşa’...

Abone ol

Gaziosmanpaşa’da bulunan bir fotoğraf stüdyosunu bir ayda üç kere soyan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay, Gaziosmanpaşa’da bulunan bir fotoğraf stüdyosunda meydana geldi. Bir ayda aynı işyerini 3 kez soyan şüpheliler, son hırsızlıklarını gerçekleştirirken güvenlik kameralarına yakalandı. Piyasa değeri 20 bin lira olan makineleri ve bilgisayarı çalan şüpheliler kayıplara karıştı. Polis, işyeri sahibinin ihbarı üzerine kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Ardından eşkalleri tespit edilen hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Daha önce aynı işyerine girerek iki kez hırsızlık yapan şüpheliler bu kez kamera açısından kurtulamadı. Görüntülerde; işyerine gelen şüphelilerin kamerayı fark edip yüzlerini kapamaya çalıştıkları görüldü. Daha sonra işyerindeki bilgisayarı ve fotoğraf makinesini çalan şüpheliler ikinci güvenlik kamerasının yönünü ters çeviriyor. Görüntüler, çaldıkları malzemeleri bir çantaya koyan şüphelilerin işyerinden uzaklaşması ile son buluyor.
İşyeri sahibi Hüseyin Temiz, bir ayda 3 kez soyulduklarını belirterek, “Kapıdan girip tüm malzemelerimi çalmışlar. Kapıyı kanırtarak girmişler” dedi. Kayıtları inceleme altına alan ekipler, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
(İHA)