BIST 10.324
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.453,74
HABER /  GÜNCEL

İşyeri sahibinin mucize kurtuluşu

Restoran işleten kişi, işyerini basan ve silah doğrultan zanlıların elinden, silahın tutukluk yapması sayesinde kurtuldu.

Abone ol

Fethiye’de bir iş yerini basan üç kişiden biri iş yeri sahibine elindeki silahı doğrultup ateşledi. Silah iki kez tutukluk yapıp patlamayınca iş yeri sahibi hayatta kaldı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki marketini genişletmek isteyen Mehmet S., bitişikteki restoranın sahibi 42 yaşındaki Reşit Bayhan'dan işyerini boşaltmasını istedi. İsteğinin reddedilmesi üzerine çılgına dönen Mehmet S., tabancayla ateş edip vuramadığı Reşit Bayhan ve eşi 36 yaşındaki Meral Bayhan'ı yanındakilerle birlikte öldüresiye darp etti.

Olay Fethiye Kaymakamlık binası arkasındaki Reşit Bayhan (40)’a ait kebapçı dükkanın da meydana geldi.

TEKME TOKAT GİRİŞTİLER

Gece saat 01:00 sıralarında iş yerini kapatan Reşit Bayhan ve eşi Meral Bayhan (36) çocukları ile birlikte otomobile bindikleri sırada yan tarafta komşuları olan bir iş yerinin sahibi M.A.S ile birlikte 3 kişi silah doğrultup üzerini aradılar. Reşit Bayhan’ın üzerindeki 4 bin 80 TL'yi aldılar. Meral Bayhan silahı olan kişiyi ittirince Reşit Bayhan dükkana doğru kaçtı. Arkasında 4 el silah patladı. Kurşunlardan kaçan Reşit Bayhan’ın peşine takılan M.A.S ile diğer iki kişi tekme tokat giriştiler. Sandalyelerin havada uçuştuğu bu kavga sırasında M.A.S elindeki tabancanın kabzasıyla önce Meral Bayhan’ın kafasına vurduktan sonra Reşit Bayhan’ın peşine takıldı.

İş yeri sahibi eline geçirdiği sandalye ile silahlı bu kişiye direnmeye çalışırken gözü dönmüş saldırganlardan M.A.S elindeki silahı doğrultup tetiği iki kez çekmesine rağmen silah patlamadı. Saldırgan elindeki silahın kabzasıyla iş yeri sahibinin başına vurup iki arkadaşıyla kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri 112 Acil Ambulanstan yardım istedi. İş yeri sahibi Reşit Bayhan ile eşi Meral Bayhan 112 acil Ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındılar. Olaya Fethiye Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri el koydu.

SİLAH PATLAMADI

Olayı anlatan Gaziantepli kebapçı Reşit Bayhan “01 sıralarında dükkanımı kapattım. Komşumuz işyerinin sahibi M.A.S yanında iki kişiyle bizi bindiğimiz arabamdan indirdi. Belinden silahı çekip doğrulttu. üzerimi arattı. 4 bin 80TL kira paramı aldı. Bir an boşluktan yararlanıp dükkanıma doğru kaçtım. Arka arkaya ikişer kere olmak üzere 4 el ateş etti. Kendimi sandalye ile korumaya çalışırken silahı bir metreden doğrultup tetiği çekti. İki kez ateş etmesine rağmen silah patlamadı. Allahım beni korudu. Üzerime atılıp silahın kabzasıyla kafama vurup ağır yaraladı. Bu işi çekememezlik ve kıskançlıktan olduğunu sanıyorum. Burada 4 yıldır kebapçılık yapıyorum. Sık sık husumet güdüyordu” dedi.

Fethiye Emniyet müdürlüğü polis ekipleri M.A.S ile birlikte firar eden isimleri tespit edilen üç kişiyi hemen her yerde ararken olay kebapçı dükkanının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.