BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin masası görenleri şaşırttı!

Kerkük'e gidemeyen Bahçeli, bölge insanın kalbini bilginç bir fotoğrafla kazandı. Ancak o fotoğrafta bir başka ayrıntı da vardı.

Abone ol

Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden biri Devlet Bahçeli. Milli konularda hükümete verdiği destekle kendinden bahsettiriyor MHP lideri..

terör konusunda AK Parti'nin yanında saf tutmasıyla birlikte CHP'nin hedef tahtasına koyduğu isim oldu. Ancak en büyük tartışma, Kerkük'e gidişiyle ilgili yaşandı. Irık hükümetinin vize vermemesi nedeniyle Kerkük'e gidemeyen MHP lideri, içinde kalan bu hasreti başka bir yolla giderdi.

Boynuna astığı Türkiye ve Kerkük bayraklarıyla kamera karşısına geçen Bahçeli, kendisini oralarda bekleyenlere bu yolla "Kalbimdesiniz" mesajı vermeyi ihmal etmediği gibi Irak hükümetini de bu pozla protesto etmiş oldu.

Ancak Bahçeli'nin bu fotoğrafının arka planında göze takılan bir başka ilginçlik vardı.  O da masanın üzerindeki yoğunluktu.

Masada yer alan yüzlerce dosya ve klasör, MHP liderini bir kez daha günün konusu haline getirdi.

Twitter'da, konuyla ilgili farklı yorumlar yapıldı. Bazı yorumcular Bahçeli'nin çözülemeyen dosyaları masasında tuttuğunu, bazıları ise ülke meselelerine ne kadar duyarlı olduğunu söyleyip durdu sosyal medyada..

Türkiye yakın zamanda siyasi parti liderlerinin çalışma ortamlarını birkaç karede görmeye başladı. daha önceleri bu tür görüntüler vermeyen liderler, Erdoğan'ın çalışma ofisindeki bir fotoğrafından sonra benzer görüntülerle medyaya konu olmaya başladı.

Erdoğan'ın çalışma masasında herhangi bir yoğunluk gözlenmezken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasındaki yoğunluk bir süre önce kamuoyuna yansımıştı.

Ancak Bahçeli'nin çalışma ofisindeki görüntü daha şimdiden diğer liderlerin pozlarını gölgede bırakmış görünüyor..

İşte liderlerin çalışma ofisleri ve masaları

DEVLET BAHÇELİ'NİN ÇALIŞMA MASASI:
bahceli.20120824160545.jpg

BU DA KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇALIŞMA MASASI:

ki̇li̇cdaroglu.jpg

VE AK PARTİ LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ÇALIŞMA MASASI:

tayyiperdogan.20120824160832.jpg