BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İşte Trabzonun muhtemel 11i

Deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Abone ol

Geçen sezon İstanbul'un şampiyonluğa oynayan ekipleri karşısında deplasman maçlarından galibiyet çıkaramayan bordo-mavililer, bu kez Trabzon'a üzgün dönmek istemiyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım maçları nedeniyle verilen arayı iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, ''İyi durumdayız, keyifliyiz. Derbi maçlarında o günün havası önemli. O gün kim iyiyse o takım kazanıyor. Az hata yapan takım kazanacak'' dedi.

Geçen sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile İstanbul'da yaptıkları maçlarda iyi oynamalarına karşın beraberlik aldıklarını, Galatasaray maçında ise kaybettiklerini ifade eden Yener, ''Bu sezon en farklı galibiyetimizi de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 6-1 yenerek aldık. İstanbul'dan üzüntüyle dönmek istemiyoruz. Trabzonspor, Galatasaray maçından galibiyetle ayrılacak güçtedir'' diye konuştu.

MUHTEMEL 11
Bu akşam basına kapalı olarak yapacağı son çalışmanın ardından İstanbul'a gidecek olan bordo-mavili takımda ameliyat olan Zafer yer almayacak.

Dünkü antrenmana katılan İbrahima Yattara'nın İstanbul'a götürülüp götürülmeyeceğine ise teknik direktör Broos, akşam çalışmasından sonra karar verecek.

Bordo-mavili takımın Galatasaray karşılaşmasına, Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Ferhat, Serkan, Selçuk, Colman, Alanzinho, Gabriç ve Umut 11'iyle çıkması bekleniyor.