BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.414,96
HABER /  GÜNCEL

İşte Torku Konyaspor’un yeni sponsoru

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlardan Torku Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu ile forma ve sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlardan Torku Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu ile forma ve sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Özel Medicana Konya Hastanesi’nde düzenlenen imza törenine Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Basın Sözcüsü Güven Öten, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Lütfi Şimşek ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, Konya’da olduğu gibi bulundukları şehirlerde, o şehrin spor takımlarına sağlık sponsorluğu ve sponsorluk desteği verdiklerini ifade etti.

’’ÇORBADA BİZİMDE TUZUMUN OLMASI MEMNUNİYET VERİCİ’’
Konyaspor’a geçen sene olduğu gibi bu sene de sponsor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını vurgulayan Bozkurt, "Çorbada bizimde tuzumuzun olması memnuniyet verici. Konya şehri, Türkiye’nin güzide şehirlerden bir tanesidir. Futbol takımı da bu şehrin göz bebeğidir. İnşallah bu sezon Torku Konyaspor takımı, üst sıralar da yer alır. İstanbul takımlarından sonra şampiyon olan Trabzonspor ve Bursaspor’dan sonra gelecek yıllarda 3. bir Anadolu takımı olan Konyaspor’un da şampiyon olmasını canı yürekten istiyorum. İnşallah bunları da hep beraber göreceğiz. Konyasporumuza 2013-2014 yılında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

’’TEŞEKKÜR EDİYORUM’’
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan da, Medicana’nın takımlarına destek vermesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Şan, "Hem kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum itibariyle hem de tüm spor kulüpleri açısından sponsorlar, elzemdir, kaçınılmazdır. Çünkü büyük paralarla bu finansman sağlanabilir. Bu vesileyle diğer sponsorlarımızın yanında Medicana’ya da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmalarından ardından Torku Konyaspor ile Medicana Sağlık Grubu arasında 1 yıllık forma ve sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı. Ahmet Şan, Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt’a forma ve kupa hediye etti.
(İHA)