BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,32
HABER /  GÜNCEL

İşte Shahid Kapoor’un Haider filminin fragmanı

Bollywood’un başarılı oyuncularından Shahid Kapoor’un yeni filmi "Haider’’ in fragmanı nihayet yayınlandı. Shakespeare’in ünlü...

Abone ol

Bollywood’un başarılı oyuncularından Shahid Kapoor’un yeni filmi "Haider’’ in fragmanı nihayet yayınlandı. Shakespeare’in ünlü trajedisi Hamlet’ten esinlenerek senaryosu yazılan ’Haider’ filmi 2 Ekim 2014 tarihinde vizyona girecek.
8 Kasım tarihinde Hindistan, Pakistan ve Çin’ in sınırlarında dağlık bir alan olan ve Hindistan’;ın siyasal olarak sorunlu bölgesi Keşmir’de çekimleri yapılan ve pek çok talihsiz olay yaşayan ekip, filmi sorunsuz bir şekilde tamamlayarak yakında izleyicisi ile buluşturmaya hazırlanıyor.
Hindistan ve Pakistan arasında kalan ve siyasi olarak Birleşmiş Milletler kontrolünde bulunan bir bölge olan Keşmir’in bölgenin iki ülkesi tarafından paylaşılamaması nedeniyle sık sık çatışmalar yaşandığı biliniyor. Çatışmaların ortasında çekilen ve başrollerinde Shahid Kapoor, Shraddha Kapoor, Kay Kay Menon, Tabu, Irrfan Khan’ın oynadığı filmi Vishal Bharadwaj yönetti.
Bu film için saçlarını kazıtarak adından uzun bir süre söz ettiren Bollywood sinemasını genç ve başarılı aktörü Shahid Kapoor’un performansı merakla bekleniyor.
(İHA)