BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

İşte Ozan Tufan'ı yakan isim!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın Damien Comolli'nin inadı yüzünden takımda kaldığı ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan milli futbolcu Ozan Tufan için iki Alman kulübünün sezon başında ciddi teklifler sunduğu ortaya çıktı.

Genç yıldızı ücretinin yarısını karşılamak şartıyla kiralamak isteyen kulüpler yönetimin kapısını çaldı. Ozan da parasının geri kalanında fedakârlık yapacağını bildirmesine rağmenSportif Direktör Damien Comolli bu transfere onay vermedi.

AVRUPA'YA AÇILAMADI
Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Genç oyuncudan bonservis parası alabileceğini belirterek kiralama formülüne karşı çıkan Fransız spor adamının bu hamlesi yüzünden hem kulüp ciddi bir mali yükten kurtulma şansını kaçırdı, hem de Ozan Tufan Avrupa’ya açılamadı.

DEVRE ARASINI BEKLİYOR
Ligin ilk yarısını Dereağzı Tesisleri’nde geçirmek zorunda kalan Ozan sabırsızlıkla devre arası transfer dönemini bekliyor. Af kararı çıkmaması durumunda artık oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen genç oyuncu, bu çerçevede ciddi şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Özel antrenör eşliğinde çalışmalarını yapan Ozan’ın en önemli sıkıntısının maç eksikliği olduğu belirtildi.