BIST 9.550
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.492,31
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İşte Osman Pazarlama'nın ilk fragmanı

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama'nın ilk fragmanı yayınlandı. Filmin yönetmenliğini ise Togan Gökbakar yapıyor.

Abone ol

Recep İvedik 4 ile yaklaşık 7,5 milyon gişi rakamı elde eden Şahan Gökbakar, yeni filmi için gün sayıyor. 19 Şubat'ta vizyona girecek filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Şahan Gökbakar’ın 6. uzun metraj filmi "Osman Pazarlama"nın ilk fragmanı yayınlandı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın birlikte yazdığı filmin yönetmenliğini Togan Gökbakar yapıyor.

"Recep İvedik 4" adlı filmiyle yaklaşık 7,5 milyon gişe rakamı elde ederek, ‘Tüm Zamanların En çok İzlenen Türk Filmi’ne imza atan Şahan Gökbakar’ın merakla beklenen ‘Osman Pazarlama’ filminin fragmanı sosyal medyada ve tüm sinemalarda sinemaseverlerle paylaşıldı.

19 ŞUBAT'TA GÖSTERİME GİRECEK

İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan 'Osman Şaşmaz', bir yandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan küçük ölçekli bir girişimcidir.

Sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman’ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan ve aile dostlarının kızı Songül'dür. Osman, bu zorlu ama keyifli yolda, zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlar.

Filmde Osman Şaşmaz'ın sağ kolu Erkan'ı Mehmet Selim Akgül, Songül'ü ise Feriştah Senem Yıldırım oynuyor.

Osman Pazarlama, 19 Şubat'ta vizyona girecek.