BIST 10.265
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.376,68
HABER /  GÜNCEL

İşte kupa

2013-2014 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığında sergilendi.<br/>2013-2014 sezonu Spor Toto Süper L...

Abone ol

2013-2014 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığında sergilendi.
2013-2014 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu kupası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığında tanıtıldı. 925 ayar gümüşten yapılan kupanın içi 24 ayar saf altın kaplama. Ön yüzü yıldız kabartmalı kupa, 9 kilogram ağırlığında. Futbolseverler kupayı, bugün ve yarın görme şansına sahip.
Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kupa tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe camiasını kutlayarak sahalardan şiddetin arınmasını temelli ederek şunları dedi:
“Ligin bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe şampiyon oldu. Öncelikle Fenerbahçe camiasını kutluyorum. Futbolcusundan, teknik adamına, yöneticisine, seyircisine kadar tebrik ediyorum. Son 3 haftanın da hayırlısı ile tamamlanmasını diliyorum. Spor Toto teşkilatı olarak ligin son 4 yıldır sponsoruyuz. Bu yıl Türk futboluna 350 milyona yakın kaynak atardık. Sadece futbola değil, sporun tüm branşlarını her yönüyle destekliyoruz. Türk futbolun istediğimiz standartlara, dünyada rekabet edebilir ölçülere gelmesi noktasında Spor Toto Teşkilatı olarak katkımızı bugüne kadar ortaya koyduğumuz gibi bugünden sonra da ortaya koymakta kararlıyız. Bununla birlikte Türk futbolun, seyircisinden, sahalara kadar şiddet noktasında da hassasiyetimizi daha da önce ifade ettik. Sahalarımızın şiddetten arınmasını temelli ediyoruz. Seyirciye saygının, rakibe saygının, hakeme saygının, yöneticiye saygının egemen olduğu sahaların özlendiğini ifade etmek istiyoruz. Bu özlemin giderilmesinde de herkese, siyasetçisinden, futbol yöneticisine, taraftarına oyuncusuna, hakemine herkese görevler düştüğünü ifade etmek istiyorum. Türk futbolun kurumsallaşması noktasında kulüplerin kurumsal hale gelmesi noktasında gerek kulüplerimizin, gerek kulüplerimizin, gerek yöneticilerimizin hesap verilebilirlik ve şeffaflık noktasında da gayret göstermesi gerektiğini düşünüyorum.”
(İHA)