BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İşte Kılıçdaroğlu'nun Köşk adayı!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Köşk adayı için bir profil çizmişti. Peki bu profille Deniz Baykal'ı mı kastetti? İşte yanıtı...

Abone ol

Hakkında çıkan kaset haberleriyle birlikte CHP Genel Başkanlığı'ndan olaylı bir şekilde istifa eden Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Köşk adayı.

Flash Tv'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, en çok merak edilen sorulardan biri olan 'Köşk adayınız kim?' sorusuna da yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu Kayseri'ye gidişi sırasında Köşk adayı ile ilgili olarak gazetecilere söylemiş olduğu 'toplumun sevebileceği, geçmişin hesabını verebilecek, şaibesi olmayan, örnek aile olan bir isim Köşk adayımız olabilir' sözlerine açıklık getirdi.

BAYKAL DURUŞUYLA ÖRNEK BİR İNSAN

Kılıçdaroğlu, bu sözlerle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Baykal yaşayışıyla, hesap vermesiyle, duruşuyla, aile yapısıyla, çocuklarıyla örnek bir ailedir. Kim örnek bir aile değildir diyebilir. Aklımın ucundan bile geçmedi onunla Baykal'ı kastettiğim ya da kastetmediğim. Sadece bana Cumhurbaşkanının profili soruldu, ben de böyle ifade ettim. Eğer bu ülkede Cumhurbaşkanı profiline uyan bir aday denirse benim aklıma ilk gelen isimlerden biri Sayın Baykal olur"

Bu sözleriyle Kılıçdaroğlu Köşk için en önemli adayının 'Deniz Baykal' olduğunu açıklamış oldu.