BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İşte Kılıçdaroğlu'nun bayram mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanların hayırla yâd edileceğine dikkat çekti.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu, bayramların; milli ve manevi duyguların tazelendiği, dostluk ve kardeşliğin yaygınlaştığı, umutların yeşerdiği, sevinç ve coşkunun doruğa çıktığı müstesna günler olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle: "Bayramların ruhunda dargınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak, kucaklaşmak vardır. Malumdur ki insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yâd edilirler. Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, ülkemize ve insanlığa esenlikler getirmesini dilerim."