BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  MEDYA

İşte Karaalioğlu, Cömert ve Ocaktan'ın yeni adresi

Görevlerinden uzaklaştırılan Yusuf Ziya Cömert, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın yeni adresi belli oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - ÖZEL İÇERİK

Görevlerinden alınan Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın yeni adresi belli oldu.

1417090853-ekran-resmi-2014-11-27-14.18.52.png 

dnsfslkdsmcs.jpgGÖREVDEN ALINAN GAZETECİLERİN YENİ ADRESİ YENİ ŞAFAK OLDU!

Yeni Şafak Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve İnternet Servisi Şefi Ersin Çelik, bomba bir açıklama ile Twitter'dan Karaalioğlu, Cömert ve Ocaktan'ın artık Yeni Şafak'ya yazacağını açıkladı.

PATRONAJ KARARIYDI

Karaalioğlu, Star Medya Grup başkanı, Cömert Star gazetesinin, Ocaktan da Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeniydi. Üçlü, patronaj kararıyla aynı anda görevden alınmıştı.


"HAYIRLI OLSUN"

Ersin Çelik, Twitter’dan “Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan artık Yeni Şafak’ta. Üç isim de gazetemizin yazar kadrosuna katıldı, hayırlı olsun” diye yazdı.

ELİF ÇAKIR VE NİHAL BENGİSU KARACA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bu üç ismin görevinden alınması sonrasında gazeteci Nihal Bengisu Karaca, “En azından onurlarını koruyabilirdiniz” demiş, Star gazetesi yazarı Elif Çakır ise “Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıştır. Ben bu yaşananları kaldıramıyorum” diye tepki vermişti.

KİRAS VE ALBAYRAK TEPKİ OLARAK İSTİFA ETMİŞTİ

Öte yandan bu üç ismin görevden alınması sonrasında Star gazetesi yazarları Hakan Albayrak ve İbrahim Kiras tepki olarak istifa etmişti.