BIST 10.147
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.473,54
HABER /  GÜNCEL

İşte Galatasaray'ı bekleyen gerçekler!

Tarihinin en çalkantılı dönemini yaşayan Galatasaray'ı bekleyen gelişmeler neler?

Abone ol

Tarihinin en çalkantılı dönemini yaşayan Galatasaray'ı bekleyen gelişmeler neler? Sarı-kırmızılı camiayı yakından takip eden Bahri Havadır anlattı.

BAŞKA ÇIKIŞ YOLU KALMADI

Galatasaray Başkanı Adnan Polat 3 Mayıs'ta mahkeme kararı ne olursa olsun yönetim kurulu ile birlikte istifa edecek.İnternetspor'un haberine göre "Başka çıkar yol kalmadı" diyen Polat'ın istifası şu anlama geliyor...

İstifalar sonrası 14 Mayıs'ta seçim olmayacak. Polat ve Yönetim Kurulu tüzük gereği 1 ay içerisinde yeni bir seçim tarihi belirlenecek.

MAHKEME TEDBİRİ KALDIRMAYACAK!

Mahkeme tedbiri kaldırırsa 14 Mayıs'ta genel kurul olacak. Fakat hukukçuların ortak görüşüne göre mahkeme tedbir kararını kaldırmayacak. Polat istifa etmezse genel kurul olmayacak. Fakat şartlar ne olursa olsun Polat ve Yönetimi istifasını verecek.

TEK ÇARE FATİH TERİM

Galatasaray'da en güçlü başkan adayı olarak gösterilen Ünal Aysal ve ekibinden Ali Dürüst ile Celal Gürcan'ın başı çektiği grup gelecek yılı kurtarma adına tek çıkış yolunun Fatih Terim olduğu görüşünde birleştiler.

FLORYA'NIN TEK HAKİMİ TERİM

Ünal Aysal'ın Terim konusunda tereddütleri bulunuyor... Bülent Tulun'un da Eric Gerets ile ilgili çalışmaları var. Bir taraftan Abdurrahim Albayrak'ın Lucescu'yu ikna çabalarını sürdüyor.

Fakat Ali Dürüst'ün Terim konusunda tavrı çok net. Takımın başında Fatih Terim'in olmasını istiyor. Florya'da futbolun tek hakimi olacak ve Galatasaray'ı önümüzdeki yıllarda başarıya götürecek hoca olarak Terim'den başka ismi düşünülmüyor.

TERİM İSTERSE ARDA KALIR!

Fatih Terim Galatasaray'a gelirse Arda Turan kesinlikle kalır. Terim, Arda'ya 'Sen bu takımda kalacaksın' derse Arda'nın başka seçeneği olmaz. Arda kesin olarak ayrılık kararı vermiş durumda. Arda sadece Terim gelirse kalacak.