BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  GÜNCEL

İşte Filiz Aker'in olaylı geçmişi boğazına falçata dayayıp...

Vatan Şaşmaz'ı otel odasında öldürerek intihar eden Filiz Aker'in yıllar önce bir saldırgan tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Boğazına falçata dayanan Aker, araçtan atlayarak kendini kurtarmıştı.

Abone ol

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı otel odasında tabancayla vurarak öldürdükten sonda intihar eden eski manken Filiz Aker hakkında şok bilgiler ortaya çıkıyor. Aker'in 27 yıl önce Kilyos'ta kaçırılmak istendiği, olayda ağır yaralandığı gazete arşivlerinden çıktı.

Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker ile ilgili dikkat çeken ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Tarih 19 Şubat 1990... Milliyet'te yer alan bu fotoğrafta Hastane yatağında görülen kadın Filiz Aker'den başkası değil. Manken ve film yıldızı Aker, Kilyos yolunda 30 yaşlarında bir saldırgan tarafından kaçırılmak istendi. Saldırganın kullandığı arabadan atlayan Aker, ağır yaralandı.

Aker, sapığın boğazına falçata dayadığını, 'Sesini çıkarırsan boğazını keserim' diyerek tehdit ettiğini, ağlama ve yalvarmalarına da aldırmadığını anlatmıştı.