BIST 10.051
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.410,07
HABER /  SPOR

İşte F.Bahçenin transfer listesi

Fenerbahçe tatile girdi, yönetim çalışmaya başladı. Kaleciden golcüye kadar birçok futbolcu Fenerbahçe'nin transfer listesinde. İşte o liste;

Abone ol
Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitiren Fenerbahçe’de tatil başlarken, yöneticiler de kadroyu güçlendirmek için harekete geçti. Yönetim Volkan'ın yerine Türk vatandaşlığı başvurusuna yanıt bekleyen Belediye kalecisi Hasagiç'i istiyor.

Ankaragücü ile Gökhan Emreciksin için el sıkışan Sarı-Lacivertliler, Ankarasporlu Özer, Bursalı Sercan, Sivaslı Mehmet Yıldız ve Musa için de girişimlere başladı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre yöneticilerin ayrıca gurbetçiler Mesut Özil, Mevlüt, Halil-Hamit Altıntop kardeşlerin yanısıra Rusya’da oynayan Gökdeniz için nabız yokladığı belirlendi.

BELKİ BİR YABANCI

Volkan'a alternatif yerli kaleci için de çalışmada bulunan yöneticilerin hedefi, Türk vatandaşlığı başvurusuna yanıt bekleyen Belediye kalecisi Hasagiç. Yabancılardan sadece Maldonado’yu gözden çıkaran Fenerbahçeli yöneticiler, Aragones ve menacerlerin önereceği yabancılar arasından, takımın yapısına uygun olanı kadroya dahil edecek. Yöneticiler, Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla özellikle yerli oyuncular üzerine yoğunlaştı.