BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,36
HABER /  DÜNYA

İşte Esad askerinin kalbini yiyen o muhalif

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad için savaşan bir askerin kalbini yerken görüntülenen muhalif o kan donduran görüntü hakkında konuştu

Abone ol

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad için savaşan bir askerin kalbini yerken görüntülenen muhalif komutan Abu Sakkar, eğer Suriye'de kan akmaya devam ederse, tüm Suriye halkının kendisine benzeyeceğini iddia etti.

“Öldürdüğün Esad askeri için pişman mısın?” sorusuna cevap veren Sakkar, “Ben bir Suriye vatandaşıyım ve Suriye de dünyanın bir parçası, Beşşar Esad’ın kadınlar ve çocuklara karşı işlediği suçlar için sorumlu olduğu gibi ben de işlediğim suçların hesabını vermeye hazırım. Dünya şunu bilsin ki eğer buradaki vahşet durdurulmazsa tüm Suriyeliler benim gibi olacak” diye konuştu.

Buldukları cep telefonlarında tecavüze uğrayan kadınlar, öldürülen çocuklar ve işkenceye maruz kalan insanlar gördüklerini söyleyen Sakkar, “Bu görüntüleri gören özgür bir Suriyelinin neler yapabileceğini bilemezsiniz” dedi. Abu Sakhar sözlerini “Ya zafer ya şahadet. Kazanırız ya da ölürüz” diye noktaladı.