BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

İşte Emre Belözoğlu gerçeği

Yıldız oyuncunun ayrılık sinyalinin arkasında 1.5 milyon euro yatıyor...

Abone ol

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 32 yaşındaki futbolcuya, yeni mukavelede yıllık 2 milyon euro önerdi. Sezon başına 3.5 milyon euro para alan Emre Belözoğlu ise bu teklife sıcak bakmıyor. 

FENERBAHÇE Yönetimi, şike soruşturması nedeniyle ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşarken takım kaptanlarından olan Emre Belözoğlu, fedakarlık isteğine sıcak bakmıyor... Asbaşkan Ali Koç, “Futbolcular da fedakarlık yapmalı” sözüyle basın yoluyla açık açık sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolculara mesaj verirken, Emre buna olumsuz cevap verdi. 2008’de Newcastle’dan 5 milyon euro bonservis bedeliyle alınan yıldız oyuncu, indirime yanaşmıyor. 

Şartlardan dolayı indirim istendi

Fener’den şu an yıllık 3.5 milyon euro garanti para ile en yüksek ücreti alan oyuncuların başında gelen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, haziranda bitecek sözlemesi için uzun süre yönetimden randevu beklerken şimdi de önerilen 2 milyon euroyu beğenmiyor. Sarı-Lacivertli yönetimin, kulübün içinde bulunduğu durumu ileterek yeni mukavede sezon başına 2 milyon euro önerdikleri Emre, ücretinde indirimi düşünmediğini belirterek, nihai bir cevap vermedi. 

Alex aynı öneriyi kabul etti

Eskisi gibi yüksek ücretler ödeme durumunda olmadıklarını belirten yöneticiler ise görüşmeleri sezon sonuna bıraktı. Emre’nin yaşını da gözönünde bulunduran yönetimin bu rakamı en fazla 2 milyon 250 bin euroya çıkarabileceği belirtildi. Geçen sezon başında yeni sözleşme yaptığı Alex’in ücretini de 3.5 milyon eurodan 2 milyon 250 bin euroya indiren yönetim bu rakama ‘evet’ demezse Emre’yle yollarını ayıracak. star