BIST 10.227
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.475,57
HABER /  DÜNYA

İşte böyle tespit edildiler

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan olaylı derbide sahaya inen taraftarlar, polis tarafından tek tek tespit ediliyor. Asayiş Şube Müdü...

Abone ol

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan olaylı derbide sahaya inen taraftarlar, polis tarafından tek tek tespit ediliyor. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne derbi mesaisi yapan polisler, yayıncı kuruluş ve Foto Film Şube Müdürlüğü ekiplerinin çektiği görüntüleri didik didik inceliyor.
Olaylı derbi maçta sahaya inen taraftarları tespit etmek için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bir merkez oluşturan polis, kimliği belirlenen kişileri tek tek tespit ediyor. Emniyette adeta derbi mesaisi yapan polisler, yayıncı kuruluş, stat güvenlik kameraları ve Foto Film Şube Müdürlüğü ekiplerinin görüntülerini didik didik inceliyor. Görüntülerde taşkınlık yaptığı ve sahaya indiği tespit edilen kişilerin kimlikleri tespit ediliyor. Kimliği tespit edilen kişileri, bir başka ekip tarafından gözaltına alınıyor.
Şu ana kadar 33 taraftarın gözaltına alındığını belirten emniyet yetkilileri, gözaltı sayısının artabileceğini ifade ediyor.
(İHA)