BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

İşte Aveanın 3G paket ücretleri

15 dakika görüntülü bedava konuşma var... Video portal ve seç izle gibi paketler de devrede. İşte fiyat ve paketler;

Abone ol

Avea bir basın toplantısı ile 3G'ye geçildiğinde Avea müşterilerine sunulacak hizmetlerini tanıttı.

Pazarlama-Katma Değerli Servisler Direktörü Ayşegül Ceyda Yıldırım 3G'ye geçen Avea abonelerinin mevcut ses tarifelerini aynı koşullar ile kullanmaya devam edeceğini belirterek, görüntülü konuşmanın bedelinin dakikasının 10 Kr/1 kontör olacağını bildirdi.


15 DAKİKA BEDAVA
GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA

*Avea, abonelere 30 Temmuz–31 Ekim tarihleri arasında her yöne 15 dakika ücretsiz görüntülü konuşma imkanı sağlayacak.

*Avea kullanıcıları, 5 liradan başlayan paketler ile sınırsız TV izleyebilecek veya izledikçe ödeyecekler.

Seçİzle hizmeti ile Avea aboneler diledikleri dizi, film, belgesel ya da müzik kliplerini cep telefonlarına 18 SMS/3,5 liradan başlayan fiyatlarla cep telefonlarına indirebilecekler ya da indirmeden anında izleyebilecekler.

Müzikİndir hizmeti kapsamında 3G abonelerinin 100 binden fazla yerli ve yabancı şarkıyı 2009 sonuna dek ücretsiz olarak ister cep telefonlarına ister bilgisayarına indirebilecekler.

Videoportal; Tek bir numarayla birçok servise anında erişim sağlayan Video portal hizmeti çerçevesinde ise abonelerin, 9080'i görüntülü arayarak menülerden diledikleri servise dakikası sadece 10 Kr/1 kontöre ulaşabilecekler.

3 aylık kampanya süresi boyunca internet paketlerinin mevcut fiyatlardan, ancak daha yüksek kapasite ile sunulacak...

*Aboneler cepte internet için 100 MB'lik paketten 8 TL/49 kontöre, 2GB'lik paketten ise 35 TL/199 kontöre faydalanabilecek.

*Bu kampanya süresince bilgisayardan mobil internete erişimde ise 35 liraya 1 GB yerine 2GB, 55 liraya ise 4 GB yerine 6 GB kapasite sunulacak.
HEDİYELER : İlk 3 ay içerisinde 12 ay boyunca Avea internet paketine üye olan abonelere USB modem ve ayda 600 dakika TTNET WiFi hediye edilecek. 

''3G Hoşgeldin Paketi'' ayda 7 TL karşılığında 30 dakika her yöne ücretsiz görüntülü konuşma, bir saat ücretsiz Mobilvizyon, 100 MB data ve Seçİzle'den bir içeriği,

''3G Standart Paket'' ayda 17 TL karşılığında 60 dakika her yöne ücretsiz görüntülü konuşma, 3 saat ücretsiz Mobilvizyon, 250 MB data ve Seçİzle'den 2 içeriği,

''3G Süper Paket'' ise ayda 27 TL karşılığında 150 dakika her yöne ücretsiz görüntülü konuşma, 5 saat ücretsiz Mobilvizyon, 500 MB data ve Seçİzle'den 3 içeriği kapsıyor.

VODAFONE NE TÜR HİZMETLER
SUNACAK... GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA
NE KADAR OLACAK? İKİNCİ SAYFADA...
 

[PAGE]

  

VODAFONE 3G BASIN TOPLANTISI

Vodafone, 3G teknolojisini 30 temmuzdan itibaren Vodafone ''3G '' markasıyla 81 ille buluşturacak. Vodafone'de görüntülü ücretleri aynı kalacak, ek fiyat uygulanmayacak.

Vodafone'un Türkiye'de vermeye başlayacağı 3G hizmetlerine ilişkin olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray,  3G'nin, bilgi toplumuna geçişte rol oynayacak bir unsur olduğunun altını çizdi.

Vodafone Türkiye'nin SIM kartlarında da yeniliğe gittiğini, bunlarda güvenli 3G kullanımı ve telefon defteri yedekleme özelliklerinin bulunduğunu anlatan Timuray, ''cepmodem'' konusunda da Vodafone'un iddialı olduğunu belirtti.

Timuray, 3G'nin bilgi toplumuna geçişte önemli bir ivme kazandıracağını ifade ederek, fiyatlandırma politikalarını herkesin ulaşabileceği makul fiyatlandırma prensibiyle oluşturduklarını söyledi.

Paketlerin, müşterilerin maliyet kontrolünü sağlayan özel fiyat programıyla sunulacağını bildiren Timuray, 3G hizmetlerinin 30 temmuz itibariyle 81 il merkezinde aynı anda başlayacağını belirtti.

Timuray, soruları yanıtlarken de 3G'nin abone sayısında artış sağlayacağına işaret ederek, ''Özellikle laptoplarda ilave SIM kart kullanımı, ikinci SIM kart kullanım alışkanlığı başlayacak. Bu da artışa neden olacak'' diye konuştu.

Serpil Timuray, makul fiyatlandırma ile ilgili görüntülü konuşmanın, sesli konuşmayla aynı fiyatlandırmada olacağını, ancak data fiyatlandırmasına ilişkin bilgileri paylaşamayacağını söyledi.