BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'u korkutan yangın!

Mecidiyeköy'de bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı... Bir binanın çatısından yükselen dumanlar herkesi panikletti.

Abone ol

Şişli'de, bir iş hanının çatısında çıkan ve çevredekilere korkulu anlar yaşatan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Çevre binalara sıçramadan söndürülen yangınla ilgili polis inceleme başlattı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Mecidiyeköy Selahattin Pınar Caddesi 9 numaradaki 5 katlı Erbil İşhanı'nın çatısında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı.

Yoğun duman ve alevleri gören vatandaşlar, büyük panik yaşadı. Yangından çıkan dumanlar çevre ilçelerden de görüldü. Olay yerine ilk ulaşan Mecidiyeköy İtfaiye ekipleri yardım isteyince yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Akşam trafiği nedeniyle yardıma gelen Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.

Yangın, takviye itfaiye ekiplerinin de yardımıyla yaklaşık bir saatte söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken polis ekipleri de yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yangınla ilgili bilgi veren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, yangını haber alır almaz olay yerine geldiklerini belirterek, "Mesai saati bittiği için binada kimse olmaması sevindirici. Aşağıdaki bir lokantanın bacasından çıktığı tahmin ediliyor. Bir elektrik kontağı da olabilir. Çalışmalar bittiğinde kesin nedeni belli olacak. Allah'a çok şükürler olsun ölü ve yaralı yok." şeklinde konuştu.

Yangın sırasında lokantada olduklarını ve canlarını zor kurtardıklarını belirten görgü tanığı bir kadın da, "Yangın çatıda çıktı, yavaş yavaş büyüdü. Her yer alev aldı. Çatıyı olduğu gibi sardı" dedi.

Bu arada, bazı vatandaşlar, yangını cep telefonları ile kaydetti