BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

İstanbullu’nun karla imtihanı

İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Taksim’de kar yağışının hızını arttırma...

Abone ol

İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Taksim’de kar yağışının hızını arttırmasıyla vatandaşlar düşme tehlikesi geçirirken, sabah araçlarıyla yola çıkan sürücüler ise buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.
İstanbul’da önceki akşam başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışıyla birlikte dün akşam saatlerinde işlerinden çıkan vatandaşlar yollarda yürümekte güçlük çekti. Taksim Meydanı’nda vatandaşlar kaldırımda ayakta durmakta zorlandı. Çoğu dengesini kaybederken, bazıları trafik ışıklarına tutunarak yürümeye çalıştı. Bir genç kız ise kaldırımda dengesini kaybedince yere düştü. O anlar kameraya yansıdı. Vatandaşlar genç kızın hemen yardımına koştu. Genç kız gülerek ayağa kalktıktan sonra tekrar yürümeye devam etti.

SÜRÜCÜLERİN BUZ ZEMİNLE İMTİHANI
Öte yandan Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen özel araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar buzlanma nedeniyle kayganlaşan yollarda zor anlar yaşadı. Özellikle araçlarında kış lastiği ve zincir bulunmayan sürücüler kaygan zeminde ilerleyebilmek için yoğun çaba harcadı. Buna rağmen ilerleyemeyen sürücülerin imdadına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti.
(İHA)