BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Alkolik adama arkadaşından eşek şakası

Sürekli içkili araç kullanıp başı belaya giren ABD'li adamın arkadaşı, öyle bir şaka hazırladı ki..

Abone ol

AMERİKA'nın Louisville kentinde YouTube'da yayımladığı şaka videolarıyla bilinen Tom Mabe, içkili araba kullandığı için beş kez tutuklanan arkadaşına kötü bir şaka yaptı. Görüntüler bir gün içinde milyonlarca kez izlendi.

Bir ofisi hastane odası gibi döşeyen Mabe ve ekibi, sızan adamı odaya taşıdı. Adamın kendine gelmesiyle doktor kılığında biri gelip, "2023 yılındayız. 10 yıldır komadasınız" dedi.

Hemşireyse durumu biraz daha açıklayarak, "Çok içiyordunuz ve bu nedenle arabayla kaza geçirdiniz" dedi. Böylece ikna olan ismi açıklanmayan adam, panikleyerek karısı ve kızının iyi olup olmadığını sordu. "Sakin olun onlar iyi, size televizyonu açayım. Biraz kendinize gelin" yanıtı alan adam, Mabe'nin kurgusu olan bir haber bülteni izlemeye başladı.


TV'deki sunucu, Justin Bieber'in hayat arkadaşıyla on yıldır birlikte olduğunu ve Miley Cyrus'un komşusunun bahçesine karavanıyla park ederek olay çıkardığını söylüyordu. Şoke olan adam bir anda karşısında, kendisini medikal maskeyle gizleyen Mabe'yi buldu. Doktor kılığındaki Mabe, arkadaşına yaklaşarak birden yüzünü tokatlamaya başladı ve "Beş kez içkili araba kullanmak suçundan tutuklandın. Artık yeter" deyince, adam her şeyi anladı. Videonun sonunda Noel tatili için yollara dökülecek milyonlarca kişinin alkollü araç kullanmaması uyarısı yapıldı. Bu eğlenceli video, YouTube'da  11,644,310 kişi tarafından izlendi.

 İŞTE O ANLAR: