BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

İstanbullulara bir müjde daha!

İstanbul trafiğinde zor anlar yaşanmasına sebep olan Haliç Köpsürü'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının ne zaman biteceği belli oldu

Abone ol

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde 18 Haziran’da başlayan bakım ve onarım çalışmaları çarşamba günü itibarıyla tamamlanmış, kapalı olan şeritler akşamüstü trafiğe açılmıştı. Aynı tarihte Haliç Köprüsü’nde başlatılan çalışmalar ise devam ediyor.

24 SAAT SÜRÜYOR

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; yaklaşık 60 işçinin görev aldığı 24 saat vardiyalı bir şekilde yürütülen Haliç Köprüsü metrobüs yolu üzerindeki çalışmanın en geç 28 Ağustos Salı gününe kadar bitirileceğini belirten yetkililer, Haliç Köprüsü’ndeki genel çalışmanın da okullar açılmadan biteceğini ifade etti.

TRAFİK ALLAK BULLAK

Öte yandan, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda devameden bakımve onarım çalışması nedeniyle Mecidiyeköy istikametine giden bir şerit trafiğe kapatıldı. Çalışmalar 24 saat kesintisiz bir şekilde sürdürülürken, tek şeridin kapatılması sürücülere de zor anlar yaşatıyor. Dün yine E-5Mecidiyeköy mevkiinde olağanüstü bir yoğunluk vardı. Sürücüler, birkaç yüz metrelikmesafeyi bir saatte aşamadı. Saatlerce trafikte kalan ve direksiyon başında bunalan İstanbullular, isyan etti. Bir sürücü “Yarımsaattir bekliyoruz. Fatih’ten geliyorum. 100metreyi yarım saatte geldik” derken bir başka sürücü ise “Esenyurt’tan geliyorum. 1 saattir yoldayız. Köprüden geçemedik. Neredeyse kontak kapatacağız” diyerek tepkisini dile getirdi.